Hvordan velge en god vindusvaskrobot

Rengjøring av utendørs glass er virkelig tidkrevende og arbeidskrevende, og det viktigste er at det ikke er trygt.For å rengjøre hele glasset står folk ofte på kanten av vinduskarmen, noe som åpenbart er farlig.Derfor er det bedre å velge en smart vindusvaskerobot.Her er noen tips om hvordan du velger en flott glassrengjøringsrobot.

Hvordan velge en god vindusvaskrobot
Hvordan velge en god vindusvaskerobot (2)

Sterk adsorpsjon

Velg en vindusvaskerobot med sterk adsorpsjon.Ved rengjøring av vinduer, hvis adsorpsjonen er sterkere, kan robotvindusrenser adsorberes godt på glasset, noe som er tryggere og kan tørke glass mye renere.Hvis adsorpsjonen av glassrenserroboten ikke er sterk nok, vil den være lett å falle og kan ikke tørke vinduet rent.

Adsorber på glasset ved strømbrudd

Det viktigste ved rengjøring av høyhus er sikkerhet.I tilfelle strømbrudd plutselig kan vinduspusseroboten fortsatt adsorberes på glasset, i stedet for å falle ned, noe som utvilsomt øker sikkerheten betraktelig.

Hvordan velge en god vindusvaskerobot (3)
Hvordan velge en god vindusvaskerobot (4)
Hvordan velge en god vindusvaskerobot (5)

Høykvalitets rengjøringsklut

Når vi velger en glassrengjøringsrobot, kan rengjøringskluten ikke ignoreres.Sørg for å velge en rengjøringsklut laget av høykvalitets mikrofiber og med sterk dekontamineringsevne slik at glasset kan tørkes mye renere.

Høy rengjøringsdekning

Når du velger en vindusvaskerobot, pass på å velge en glassrenserobot med høy rengjørings- og tørkedekning.Det er mange rengjøringsroboter på markedet med intelligent baneplanlegging, som kan tørke av alt glasset på en gang.Normalt er det tre typer arbeidsveier.N-modus, Z-modus, N+Z-modus.

N-modus renser vinduer fra oversiden til nedsiden.

Z-modus renser vinduer fra venstre til høyre side.

N+Z-modus er kombinasjonen av N-modus og Z-modus.

Hvordan velge en god vindusvaskerobot (6)
Hvordan velge en god vindusvaskerobot (7)
Hvordan velge en god vindusvaskerobot (8)

Lang nok kabel

Når du skal velge vindusvaskerobot er kabellengden svært viktig.Kabler inkluderer strømkabel, adapterkabel og skjøteledning.I dag er mange vinduer høye, spesielt gulv-til-tak-vinduer.Hvis kabelen ikke er lang nok, kan ikke toppglasset berøres og tørkes av, og utsiden av vinduet kan heller ikke rengjøres.Så det er nødvendig å skaffe en smart vaskevinduspussrobot med lang nok kabel til å sørge for at overalt kan tørkes og rengjøres.


Innleggstid: Jun-03-2019